Izvor: astrolook
04.08.2022 u 07:36
0

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. AVGUST: Evo šta vam zvezde poručuju!

Dnevni hosorkop za četvtak, 4. avgust.

Ovan

Ljubav: U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični.

Posao: Stalo Vam je da potvrdite svoje sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje.

Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 4. AVGUST: Pretežno sunčano i toplo uz slab severni vetar, najviša dnevna temperatura i do 34 stepena

Bik

Ljubav: Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koju Vas usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju.

Posao: Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrebite svoje diplomatske manire.

Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Primećujete da partner lukavo i vešto ignoriše Vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke.

Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Rak

Ljubav: Jasno Vam je da ne možete dobiti sve što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate na koji način da uživate u onome što imate.

Posao: Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak.

Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Lav

Ljubav: Postoji granica zajedničkog uvažavanja u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju.

Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor.

Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Devica

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.

Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Vaga

Ljubav: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama.

Posao: Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Potrebna Vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Škorpion

Ljubav: Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu.

Posao: Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je uspeh na Vašoj strani.

Zdravlje: Učinite nešto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, upotrebite »oprobani recept« za emotivno zbližavanje. Dobra volja, čuda čini.

Posao: Ponekad sve postaje relativno. Izbegavajte varijantu »sve ili ništa« i različite izazove koji mogu da Vas oštete.

Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Jarac

Ljubav: Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju.

Posao: Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprečili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vodolija

Ljubav: Određene »sitnice« ponekad više otkrivaju, nego rečenice koje se ponavljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu.

Posao: Važno je da zaštitite svoje interese. Postavite granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost.

Zdravlje: Izbegavajte neke loše navike.

Ribe

Ljubav: Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Očekuje Vas »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Posao: Konflikt u rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter