Izvor: ZADOVOLJNA.RS
09.08.2023 u 18:16
0

MAJSTORI MANIPULACIJE: Ko su NAJVEĆI „LAŽOVI“ Zodijaka?

Dok su svi ljudi, a samim tim i svi horoskopski znaci, sposobni da izgovore očigledne neistine ili bele laži, postoji nekoliko znakova koji su na vrhu ove crne liste. A vladari te piramide su Blizanci.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Blizanci lažu jer je za njih istina promenljiva, pregovaračka, maglovito klupko mogućnosti, a njihovo sećanje na činjenice i događaje je nekad jednako halucinacijama.

Odnos Blizanaca sa iskrenošću se uključuje i isključuje i potpuno zavisi od raspoloženja u kojem su i plana koji forsiraju. I tu stvarno nema šta da se kaže. U laganju im zaista niko nije ravan.

Nikol Kidman, Anđelina Džoli, Naomi Kembel i Natali Portman su Blizanci.

BIĆE VAM DOVOLJNO SAMO PET MINUTA: Evo kako da prepoznate nečiji horoskopski znak za kratko vreme

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije koriste laži drugih i rukuju sopstvenim lažima kao dobro voljenim oružjem. Često je njihovo uskraćivanje, kako istine tako i intimnosti, simptom nemogućnosti da veruju drugima i/ili sebi.

Hronično sumnjičavi, ljudi u znaku Škorpije gaje strah da ih svi žele savladati ili nadmudriti, pa često lažu u pokušaju da dominiraju nad svojim protivnikom, neprijateljem, detetom, ljubavnikom ili šetačem pasa.

Ne postoji značajna lista lažova Škorpija jer kao majstori igre retko ne uspeju da ih otkriju.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi ne lažu iz zadovoljstva, sve je to poslovna potreba. Izgovaraju neistine samo da bi napredovali, igrali igru i zaradili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter