Izvor: HappyBSC
09.04.2022 u 11:41
0

Šta nam nebo poručuje? Protiv čega ćete se boriti ili protiv koga zavisi od pozicije Saturna i Marsa u ličnoj astrološkoj karti!

Mars u Vodoliji je slika ponašanja gde se ne poštuje nijedan autoritet. Želja da se bori protiv svakog sistema i autoriteta bice naglašena. Sa druge strane, Saturn predstavlja autoritet u životu svakog pojedinca. Protiv čega ćete se boriti ili protiv koga zavisi od pozicije Saturna i Marsa u ličnoj astrološkoj karti. Mars predstavlja naš motiv za delovanjem i namere koje hoćemo da sprovedemo u dela. Predstavlja akciju, agresiju, osvajanje, borbu, rad i napor. Mars simbolizuje moć inicijative, želju i sposobnost spontanog izražavanja. Oslikava i pravac kretanja, volju za životom, prenos energije. Sve ono sto izazivamo u drugoj osobi oslilano je pozicijom Marsa u ličnoj astrološkoj karti. Saturn s’ druge strane opisuje modele ponašanja, društvene uticaje, ograničenja i blokade, prepreke.. Saturn je vreme.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sve sa Saturnom dolazi u pravo vreme. Čekanjem. Saturn simbolizuje racionalnost, distanciranost, trajanje, trpljenje, samoću, zrelost, oprez, skromnost, odgovornost, spremnost na težak rad, samo su neke od vrlina Saturna. Mars u aspektu konjukcije sa Saturnom možemo doživeti kao prepreku na putu. Prepreka može biti svašta nešto, sumnja, strah, izazov, negde i nemir i ono pitanje dokle više. Baš to pitanje treba da vas motiviše da nastavite dalje. Šta raditi ako naiđete na prepreku na putu? Budite uporni i nastavite dalje. Život se nastavlja i ide dalje. Život uvek ide dalje…. Čovek je biće koje ima svoju slobodnu volju i može da bira kako će se ponašati. Ovu konjunkciju će najviše osetiti Vodolija, Lav, Bik i Škorpion. Prvenstveno Vodolija, jer se ovaj susret Saturna i Marsa dešava u njihovom znaku. Naredne nedelje ove grupe ljudi bi trebalo da budu pažljivije u svojim svakodnevnim poslovima. Ovo lako dovodi do pada energije i zdravstvenih problema. Venera prelazi i u znak svoje egzaltacije – u znak Ribe. Njena poruka u ovom znaku je da treba da naučimo da budemo posmatrači koji puštaju da se stvari same dešavaju.

Potrebno je da imamo vere. Venera u Ribama donosi odgovore na pitanja u šta verujemo, u koga verujemo. Ako pažljivo analiziramo Venerino kretanje kroz lični horoskop shvatićemo sve one životne situacije vezane za ljubavni život. Ribe su simbol najfinijeg uživanja, posvećenosti, odanosti, vere, smisla i žrtvovanja, simbol su mašte,uživanja i nesebičnog davanja. Ribama vlada Neptun. Neptun je najčešći pokazatelj snova. Ostvarenih ili neostvarenih?! Nema jasne logike kada je Venera u Ribama. Sve se zasniva na osećanjima. Promenljivim.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter