Izvor:
29.09.2016 u 16:21
0

SENZACIONALNO – RUSKI ASTROLOG I PROROK OTKRIVA: Novi MESIJA koji će spasiti čovečanstvo je MILOMIR MARIĆ!

U popularnom časopisu "Zona sumraka" objavljen je i više nego interesantan intervju sa ruskim prorokom i astrologom Dragutinom Vronskim, koji je potomak ruskog grofa Raguzinskog. Seanse kod ovog vidovnjaka zakazuju se mesecima unapred, ali je prorok vanredno primio predstavnike ove redakcije i odagnao brojne sumnje njihovih novinara.

Ono što je nama privuklo pažnju jeste činjenica da je Vronski pomenuo i Milomira Marića i to kao novog mesiju!

U Beogradu živi novi Mesija koji će ostvariti utopiju širom sveta i načiniće savršenstvo. Zla među ljudima više neće biti, zlobe ni pohlepe takođe, i sve će ličiti na raj… – rekao je Vronski i dodao:

Neću vam otkriti puno ime i prezime da se ne bi stvarala pometnja, jer to nije mala stvar. Možete mi potpuno verovati jer ja živim od svog rada više od 40 godina i sva moja proročanstva se ostvaruju. Samo ću reći da je taj novi Mesija obrazovan čovek sede kosice, novinar je i upravlja jednom popularnom televizijom. On je medijski mag današnjice. Nakon svih patnji i muka, ne samo kod vas, nego i širom sveta, sedokosi stariji čovek iz Beograda osnovaće carstvo Božije na zemlji. On je spasitelj, odnosno propovednik spasonosnih ideja i postaće novi Isus Hrist…

Premda Dragutin Vronski nije želeo da kaže o kome je reč, "Zona sumraka" piše da je zasigurno reč o Milomiru Mariću.

Razmišljajući o njegovim rečima u koje nema sumnje, potpuno sigurno smo se složili da je sedokosi novinar i medijski mag iz Beograda samo jedan jedini čovek – Milomir Marić koji upravlja “Happy” televizijom – kaže se u tekstu "Zone sumraka".

HappyTv.rs/Zona sumraka
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter