Izvor: happybsc
10.02.2021 u 13:02
0

PIJANI MOD Aplikacija koja sprečava vaše greške kada ste pod utzicajem alkohola

Novi patent kompanije Gree Electric Appliances Inc. namenjen je za mobilne telefone i sprečiće korisnike koji konzumiraju alkohol da donesu odluke i naprave poteze zbog kojih bi mogli da zažale.

NAJVAŽNIJE DANAS

BOŠNJACI KREĆU U RAT! Smeta im „Dara“, veličaju „Kvo vadis, Aida“, ponovo hoće da ukinu Srpsku

Određen mu PRITVOR, sledi SASLUŠANJE: Pretio Vučiću, njegovom sinu i Vesiću

UŽAS! Devojčica zaspala i UMRLA U SNU tri dana pošto je saznala da ima koronu: Lekari u čudu!

BIZARNA SCENA! Amerikanac neočekivano prešao na Novakov deo terena, isplivao SNIMAK koji sve objašnjava! (VIDEO)

IZBOLI GA, PA UGUŠILI JASTUKOM! Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo na Zvezdari

Vožnja pod uticajem alkohola, dopisivanje i bilo šta drugo ne može doneti ništa dobro. Nekoliko alkoholnih pića je dovoljno da utiče na sposobnost prosuđivanja i donošenja odluka, ali sada postoji rešenje zahvaljujući kineskoj kompaniji Gree Electric Appliances Inc. Pomenuta kompanija je patentirala takozvani „Drunk Mode“ (pijani mod) koji zabranjuje pristup „često korišćenim aplikacijama“ s ciljem da spreči korisnike da učine nešto što zapravo ne žele i zbog čega bi zažalili narednog dana.

Kako bi se aktivirao Drunk Mode, korisnici trebaju da izaberu aplikacije koju žele da zabrane i postave „pravila provere treznosti“ koja će biti potrebno zadovoljiti kako bi se kasnije mod ugasio. Ako korisnik želi da ugasi mod, moraće da prođe verifikacioni test i tek potom dobije pristup ranije zabranjenim aplikacijama.

PROČITAJTE JOŠ

Tužilaštvo TRAŽI PRITVOR za dvojicu pripadnika MUP: Osumnjičeni da su SARAĐIVALI sa Veljom Nevoljom

ĐOKOVIĆU, SVAKA ČAST! Vilander hvali Novaka: „Dobro je da postoji neko takav“

SRBIJA PRIMER EU! BBC o sjajnim rezultatima vakcinacije kod nas

Tehnologija može efikasno pojednostaviti metodu interakcije kako bi se korisniku koji je pod uticajem alkohola omogućilo da pristupi važnim aplikacijama i podešavanjima bez velikih poteškoća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter