Izvor: BSC HAPPY
02.08.2023 u 20:13
0

KO ĆE KOME, NEGO SVOJ SVOME: CELO SELO IM SE SMEJE – Hit oglas

Neobičan oglas, koji ukazuje na, najblaže rečeno, nedostatak komunikacije u familjii - izaziva podsmeh posmatrača.

Oglas se tiče zemljišta u okolini Leskovca, tačnije sela Gagince, koje prema popisu iz 2011. godine ima manje od 100 stanovnika.

MLADOLIK ALI IMA 92 GODINE: NEŽENJA (92) traži OBAVEZNU ŽENIDBU pod PSEUDONIMOM „BEOGRAĐANIN“- OGLAS koji je nasmejao CELU SRBIJU (FOTO)

Neobičan oglas, prenosimo u celosti.

PRINTSCREEN

 

„Poklanjam 53 ara u selu Gagince. Iz razloga što se familija prai luda i bezobrazna, a ja nikada neću ići tamo, familija je obrađuje, neće da je otkupi i ako sam samo htela fer da budem da im prodam za simboličnu cenu. Volela bih da se jave ljudi koji bi je obrađivali i živeli od toga. Neka se jave u inboks radi dokumentacije i da se dogovorimo“, stoji u oglasu Slađane M.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter