Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
01.01.2024 u 18:28
0

CRNO PROROČANSTVO NOSTRADAMUSA: Prirodne katastrofe, velika glad i svrgavanje jednog kralja

Izgleda da nam prema čuvenom vidovnjaku 2024. neće doneti olakšanje.

Prethodna 2023. godina je već ocenjena kao izazovna, a prema proročanstvima poznatog vidovnjaka Nostradamusa, 2024. godina neće doneti olakšanje.

Iako je prošlo skoro pet vekova od smrti ovog slavnog astrologa i proroka, njegove zagonetne vizije budućnosti, zabeležene u knjizi „Les Propheties“ iz 1555. godine, i dalje privlače pažnju javnosti.

Nostradamusove katrene, zagonetni četvorostihovi, predstavljaju njegove vizije budućih događaja.

Iako su njegova predviđanja često obavijena misterijom i različitim tumačenjima, mnogi veruju da je on tačno predvideo neke od najznačajnijih događaja u istoriji, uključujući napade 11. septembra, ubistvo predsednika Kenedija i uspon Hitlera.

Za 2024. godinu, Nostradamus predviđa niz potencijalno katastrofalnih događaja. Jedan od njegovih stihova upozorava na sušu i poplave, dok drugi sugeriše „veliku glad kroz talas pošasti“, što neki tumače kao mogući znak cunamija. Ove mračne prognoze mogu ukazivati na prirodne katastrofe koje bi mogle pogoditi različite delove sveta.

Osim toga, Nostradamus sugeriše mogućnost geopolitičkih sukoba, posebno u odnosu na Kinu. Neki tumače njegove stihove kao predskazanje sukoba na moru sa „crvenim protivnikom“, što bi moglo da implicira na Kinu, s obzirom na njenu moćnu mornaricu.

Takođe, Nostradamus pominje „kralja ostrva“ koji će biti nasilno svrgnut, što neki tumači povezuju sa aktuelnim britanskim monarhom. Međutim, kao i uvek kada je reč o Nostradamusovim proročanstvima, ostaje da se vidi koliko su ova tumačenja tačna i da li će vreme potvrditi njihovu validnost.

DA VAS NE TERA MALER CELE GODINE: Ne bacajte đubre i ne radite ove stvari

Dok ulazimo u 2024. godinu, svet sa zanimanjem i dozom opreza iščekuje da vidi hoće li se ove mračne vizije ostvariti ili će ostati deo zagonetne istorije Nostradamusovih proročanstava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter