Brazilac Atos Salome (36) tvrdi da je predvideo Koronavirus, da će Ilon Mask da kupi Iks/Tvitter, pa čak navodno i kraljičinu smrt. U nedavnom razgovoru za britanski „Dejli Star“, on je nagovestio mogućnost da svetski sukob ne proističe iz sporova, već iz „nepredviđenih događaja“. Takođe je rekao da će tenzije u Južnom kineskom moru eskalirati.

NIJE ŽELEO DA SE DRUŽI: Kolege Lava iz NS otkrivaju da se od ovog trenutka NAGLO PROMENIO

Sada je rekao da se njegova predviđanja „odvijaju na čudne načine“. Salome je očekivao incident koji bi potencijalno mogao da eskalira u svetsku krizu koja uključuje sile poput Sjedinjenih Država, Kine i Rusije. To dolazi nakon što je navodno predvideo da će se nešto odvijati u regionu Crvenog mora. On za ovo „predviđanje“ navodi da su internet kablovi misteriozno oštećeni u martu 2024. što je dovelo do značajnih poremećaja u komunikacionim mrežama koje povezuju Aziju, Evropu i Bliski istok.

– Oštećenje podvodnih kablova u Crvenom moru služi kao podsetnik na to kako ranjivosti u infrastrukturi mogu imati široko rasprostranjene posledice, što odražava moje upozorenje u vezi sa takvim događajima – rekao je on za „Dejli Star“.