Izvor: TANJUG
05.09.2023 u 14:47
0

ČUDO U ŠPANIJI: Dečak spasen iz poplava, nakon što se osam sati držao za drvo

Dečak iz Španije star 10 godina spasen je nakon što se osam sati držao za drvo da ga ne bi odnele poplavne vode, u kojima je do sada u toj zemlji poginulo najmanje pet osoba.

Porodica dečaka boravila je u vikendici u mestu Aldea del Fresno, zapadno od Madrida, a kada je u nedelju počela oluja krenuli su kolima, koja je odnela voda. Dečak je pronađen sledećeg jutra, prljav i u modricama, ali živ.

Iz poplave su spasene i njegova majka i sestra, ali se otac i dalje vodi kao nestao.

U nedelju i ponedeljak obilne padavine izazvale su velike poplave u centralnoj Španiji. Usled nevremena zatvoreni su putevi, metro linije, a obustavljeno je i saobraćanje brzih vozova, navele su vlasti. Iznenadni snažni pljuskovi pretvorili su ulice u reke blata, koje su vukle automobile i kante za smeće u područjima Madrida, Kastilje-La Manči, Katalonije i Valensije. U mnogim oblastima padao je grad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter