Izvor: TELEGRAF
09.11.2023 u 19:51
0

HIT SNIMAK! Vlasnik nije pomerio auto, putari ga „opkolili“ betonom (VIDEO/FOTO)

Proteklih dana bilo je veselo u poljskom gradu Lođ. Nakon što su odustali od čekanja vlasnika, radnici zaduženi za renoviranje ulice opkolili su nepropisno parkirano vozilo betonom i otišli kućama.

Nesvakidašnji prizor postao je atrakcija, a vozilo je misteriozno nestalo u noći između subote i nedelje.

ON JE FENOMEN! Pogledajte šta ovaj momak radi s rukama (VIDEO)

Ubrzo, četvorotočkaš je pronađen na obližnjem parkingu, a tamošnji novinari su uspeli da pronađu osobu koja se predstavila kao sin vlasnika Toyote Scion.

On tvrdi da porodica nije imala pojma šta se dešava dok nisu saznali iz medija.

Uz to, objasnio je da je vozilo na tom mestu ostavio prijatelj njegove sestre koji ga je pozajmio.

Jedan od lokalnih portala prenosi da su radnici bezuspešno pokušavali da pronađu vlasnika i na kraju obavestili dežurnog gradskog upravnika.

Međutim, on nije mogao da im pomogne, jer je prostor formalno ustupljen izvođaču radova. Pošto su cisterne s betonom već stigle u ulicu, odlučeno je da se vozilo ogradi i nastavi s poslom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter