Izvor: Blic
07.11.2023 u 09:01
0

JEZIVO OTKRIĆE: Kupac ušao ukrasima za Noć veštica pronašao ljudsku lobanju

Kupac, koji je slučajno i antropolog, u lokalnoj prodavnici na Floridi, slučajno je nabasao na ljudsku lobanju na odeljku za Noć veštica.

– Kupac koji je slučajno bio antropolog, primetio je lobanju u odeljku za Noć veštica i prepoznao da je ljudska – objavila je šerifova kancelarija na svojoj Fejsbuk stranici.

Vlasnik prodavnice u aveniji Severni Klivlend rekao je poslanicima da je lobanja došla iz skladišne jedinice koja je kupljena „pre više godina“.
– Na osnovu zapažanja detektiva na licu mesta, veruje se da je lobanja ljudska – navodi se u objavi šerifove kancelarije na društvenim mrežama.

Šerifova kancelarija saopštila je da će sarađivati sa lokalnom medicinskom kancelarijom na sprovođenju testova na lobanji, ali se slučaj ne smatra sumnjivim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter