Izvor: B92
21.11.2023 u 10:56
0

KAO U NAJGOREM KOŠMARU: Popularnog jutjubera živog sahranili (VIDEO)

Džejms Stiven Donaldson, na društvenim mrežama poznat kao MrBeast, proveo je sedam dana živ zakopan dva metra pod zemljom.

U specijalno opremljenom sanduku standardnih dimenzija odležao je čitavu nedelju, a tokom eksperimenta se pored fizičkih suočio i sa psihičkim posledicama.

Najveći strah većine ljudi je da budu živi sahranjeni. Duboko pod zemljom, bez kiseonika, mogućnosti za izlazak, skučenog prostora i snažnog napada panike zbog klaustrofobije, smrt se čini kao jedina izvesnost. Zato je Džejms, kad je već MrBeast (gospodin Zver – u prevodu), odlučio da pod kontrolisanim uslovima doživi ovo, na pomisao užasavajuće i mučno, iskustvo. Doduše, na ovaj način je želeo da dođe do 200.000.000 subskrajbera na Jutjubu – što je i uspeo.

Ipak, njegov sanduk je imao osvetljenje, dovod kiseonika, da se ne uguši, poneo je hranu, pet litara vode, pa čak i male tegove da mu mišići ne bi atrofirali.

Nakon dva dana počeo je da oseća posledice višesatnog ležanja, nedostatka prostora i sunčeve svetlosti, iako je bio mnogo umoran, nije mogao da zaspi, a i suze bi mu tekle same od sebe. Priznao je da se psihički ne oseća dobro.

Njegova tri prijatelja su ga sve vreme nadgledala, komunicirala sa njim, pa čak i zbijala šale kako bi mu podizali raspoloženje, a njegova reakcija nakon nedelju dana, kada su ga iskopali i kada je uglado sunčevu svetlost – bila je neprocenjiva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter