Izvor: mojljubimac
06.06.2020 u 23:01
0

NEĆETE VEROVATI: Maca usvojila bodljikavu siročad (VIDEO)

Jedna neobična i neverovatna priča dolazi iz Sadgorod Zoo vrta iz mesta Vladivstok, Rusija.

Osam beba ježeva izgubilo je majku, ali se onda desilo nešto zaista posebno – mačka po imenu Musia spasila je njihove živote. Ježevi su imali svega nekoliko dana kada su postala siročad i njihovi životi bez majke bili su na ivici.

Tu je u pomoć uskočila Musia, koja je do skoro hranila svoje mačiće, pa je još uvek imala mleka. Ona je ježeve prihvatila kao svoje i tada se desilo pravo čudo.

Video snimak koji je postao pravi hit na internetu možete pogledati u nastavku, a u komentarima nam obavezno pišite ukoliko ste već videli ili čuli priču sličnu ovoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter