Izvor: BSC Happy
23.09.2023 u 09:17
0

NIKAD U ŽIVOTU NIJE IŠLA KOD FRIZERA: Baka Mara ima 84 godine, a i dalje ima BUJNU I DUGU KOSU, otkrila u čemu je tajna! (VIDEO)

Mara Trogrančić iz Božića kod Fojnice u Bosni i Hercegovini pokazala je svoju dugu kosu koju godinama neguje samo prirodnim preparatima. Baka Mara se od rođenja nikad nije šišala kod frizera.

U čemu je tajna zdrave, bujne i duge kose i u 84. godini, otkrila je baka Mara, kojoj i mlade devojke mogu da pozavide na zdravoj kosi posle toliko godine.

Ona ima jednu od najdužih kosa u svom kraju, Baka Mara je otkrila brojne zanimljive detalje o nekadašnjem načinu života, ali i o tome kako se danas snalazi u modernom svetu.

Pored toga, dala je savete kako negovati kosu, vredi ih poslušati jer su očiglednu delotvorni, s obzirom na to da baka Mara sa skoro 85. godina i dalje ima kosu kao iz mlađih dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter