Izvor: happbsc
06.02.2024 u 12:15
0

NOSTRADAMUS PREDVIDEO BOLEST KRALJA ČARLSA: Javnost šokirana nakon objave o bolesti britanskog monarha

Prethodno predviđanje francuskog proroka Nostradamusa o kralju Čarlsu III ponovo se vrti po internetu nakon šokantne objave monarhove dijagnoze raka.

POČINJE KINESKA NOVA GODINA, POSEBNO SREĆNA ZA ZMAJA: Za jedan znak, 2024. će biti posebno srećna

Bakingemska palata saopštila je da je 75-godišnjaku dijagnostikovan oblik raka koji je otkriven nakon što je imao operaciju za lečenje uvećane prostate. Detalji su i dalje oskudni, ali se podrazumeva da nije reč o raku prostate.

Kralj je u ponedeljak otpočeo lečenje u Londonu kao ambulantno i savetovano mu je da odloži svoje javne angažmane. Nakon objave, kraljevski posmatrači se podsećaju na jezivo Nostradamusovo proročanstvo o „abdikaciji Karla III Engleskog“ u seriji pasusa objavljenih 1555. godine.

Nostradamusova predviđanja o kralju Čarlsu III prvo su postala popularna nakon smrti kraljice Elizabete II. Mario Reding, stručnjak za francuskog astrologa i prijavljenog vidovnjaka, protumačio je odlomke u svojoj knjizi iz 2006. „Nostradamus: Kompletna proročanstva za budućnost“.

U njoj je autor objasnio da je Nostradamus uspešno predvideo smrt kraljice Elizabete II 2022. Ona je umrla 8. septembra 2022. On je takođe protumačio proročanstvo o tome da će druge nacije Komonvelta postati republike posle kraljičine smrti. Jamajka radi na odvajanju od britanske monarhije, na tragu Barbadosa.

On piše u odlomcima knjige do kojih je došao 7Nevs: „Ovaj katren neće biti iznenađenje za Britanci i ima široke implikacije. Preambula je da će kraljica Elizabeta II umreti, otprilike 2022. godine, u dobi od oko devedeset šest , pet godina kraće od majčinog života.

„Princ Čarls će biti krunisan umesto nje i postati ‘kralj ostrva’, što znači da on više nije kralj ostalih regiona u svetu kojima je vladala njegova majka – Kanade, Australije, Novog Zelanda itd. – koje će u međuvremenu postati republike“.

Reding je rekao da je Nostradamus predvideo da će kralj Čarls III abdicirati zbog ogorčenosti koje ljudi imaju prema njemu nakon njegovog razvoda od princeze Dajane. Napisao je: „Princ Čarls će imati sedamdeset četiri godine 2022. godine, kada preuzme presto, ali nezadovoljstvo određenog dela britanske populacije, nakon njegovog razvoda od Dajane, princeze od Velsa, i dalje postoji .“

On je dodao: „Pritisak na njega je toliki, a njegove godine toliko protiv njega, da Čarls pristaje da abdicira u korist svog starijeg sina, princa Vilijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter