Izvor: BSC HAPPY/RTS
31.07.2023 u 15:07
0

Rendžeri u Americi ispekli kolače u vrelom automobilu (VIDEO)

U Nacionalnom parku „Zajon“ koji se nalazi na jugozapadu Jute u SAD, temperature su bile toliko visoke da su rendžeri u kabini automobila ispekli kolače. Ukusne i hrskave, skoro kao da su iz rerne.

Da bi pokazali da vrućina i visoke temperature nisu bile šala, zaposleni u Nacionalnom parku odlučili su da ispeku kolačiće ostavljajući pleh sa kolačima u parkiranom automobilu. Posle tri sata, eksperiment je uspeo i mogli su da se posluže hrskavim kolačima.

„Auto može da posluži kao rerna na zajonskoj vrućini – zbog čega smo odlučili da ispečemo kolačiće“, napisali su zaposleni u Nacionalnom parku u svojoj objavi na Instagramu. Na video snimku vide se čokoladni kolačići koji su stavljeni na kontrolnu tablu u kabini automobila, koji su se ispekli za tri sata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zion National Park (@zionnps)

Temperature već nekoliko nedelja prelaze 38. stepeni Celzijusa u hladu, a temperatura u kolima je oko 93 stepena, napisano je u objavi. Inače, termometar koji je trebalo da izmeri temperaturu u kabini automobila se istopio.

Rat koji ugrožava recept za koka-kolu

Zaposleni u Nacionalnom parku na svojoj zvaničnoj stranici savetovali su svoje posetioce da provere prognozu pre posete parku, da hranu ne ostavljaju u automobilu, da koriste kreme za zaštitu od sunca i da se redovno hidriraju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter