Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
09.12.2023 u 13:33
0

ROMANTIČNO VENČANJE: Sudbonosno „da“ na neobičnom mestu, uz sapunicu i četke (VIDEO)

Ovaj bračni par iz Floride usnimio je veoma interesantan i simpatičan snimak njihove svadbene ceremonije.

Brus Melvin i njegova petogodišnja devojka, Ingrid Holms, uživaju u iznenadnoj popularnosti, nakon snimka njihovog veoma neobičnog venčanja.

Ovaj bračni par iz Floride usnimio je veoma interesantan i simpatičan snimak njihove svadbene ceremonije.

Trećeg decembra je 64-godišnji Brus odlučio da sa svojom tri godine mlađom Ingrid unajmi matičarku da pođe sa njima na jedno kratko putovanje – do autoperionice.

Par je sedeo na sedištima i kada se automobil već prebližio prvoj mašini za pranje, počela je njihova „romantična“ ceremonija. Matičarka, koja je bila između njih na zadnjem sedištu, započela je da čita svoj govor, dok se par zaljubljeno gledao. U pozadini se može videti kako ogromne četke prave sapunicu dok je u toku čin venčavanja.

Mladenci ipak nisu ispoštovali kodeks oblačenja, ali ni venčanje nije bilo kao po navici, zbog čega je i razumljivo da ih vidimo u ležernoj odeću.

Izgovorili su sudbonosno „da“, dok je ova nekonvencionalna ceremonija uključivala obojena svetla koja su sijala u vozilu, pena od sapuna koja je klizila niz prozore i glasni zvuci alata za pranje koji su udarali o njihov „oltar“, koji su ponekad nadjačavali zavete para.

Kada su se verili, počeli su da štede za svoje venčanje, ali onda je usledio „šamar realnosti“.

– Kada smo počeli da razmatramo cene i mesta, u jednom trenutku smo samo zastali i shvatili smo da je jednostavno ludo trošiti sav taj novac – rekla je Ingrid, prenosi „NyPost.com“.

DEČACI NOSE OVA BIBLISKA IMENA: Saznajte koju moć imaju

– Prolazili smo kroz perionicu i razgovarali o cenama i mestima. Brus je rekao: „Zašto se jednostavno ne venčamo prolazeći kroz autopraonicu“. Tako da smo se prvo pogledali, a onda smo počeli da se smejemo, jer smo shvatili da je to „ludost“ koja liči na nešto što bismo učinili. I tako i bi – zaključuje ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter