Izvor:
26.04.2023 u 16:09
0

„RUSI SARAĐUJU SA VANZEMALJCIMA“: Svedočenje novinara insajdera

Američki novinar i ufolog Džordž Knap uzburkao je javnost izjavom da je tokom posete Rusiji devedesetih godina prošlog veka svedočio o nastojanju tamošnjih naučnika da pomoću „gledanja na daljinu“ ostvare kontakt sa vanzemaljcima.

Knap je pre par dana nastupio u podkastu pod nazivom „Veaponized“ uz reditelja istraživačkih ufoloških filmova Džeremija Korbija, koji je rekao da se u Rusiji sastao sa general-pukovnikom Aleksejem Jurijevićem Savinom.

„HORDE KREĆU NA BAHMUT, ČEKAMO IH“: Prigožin tvrdi da počinje kontraofnaziva

 – On je u orbiti razvio gledanje na daljinu – rekao je Knap.

Naučnici su govorili o fenomenu golemih plavih rupa: ‘Mogle bi biti portali u našoj daleku prošlost, ali i vanzemaljski život!’ „Pokazao mi je neke filmove namenjene obuci vojnika, ali tu vanzemaljsku tehnologiju nisu koristili samo profesionalci. Savin je takođe izabrao i obične ruske kuće te ih učio tehnikama. Kasnije je otkrio da su neke od tih domaćica postale toliko dobre da su razvile vidovnjačke sposobnosti.

 – Tako smo upoznao i jednu gospođu koja se specijalizovala za utvrđivanje zdravstvenog stanja ljudi pomoću parapsiholoških sposobnosti“, dodao je Knap i nastavio: „Oni koji su se usavršili u parapsihološkom fenomenu gledanja na daljinu mogli su pristupiti „kosmičkoj inteligenciji“ i komunicirati s bićima koja nisu bila sa Zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa Projektovali su svoju svest u kosmosu i zatim nailazili na stvorenja s kojima su razgovarali, delili informacije ili projekcije“, rekao je, između ostalog, Knap, čije je reči preneo Dejli Star.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter