Izvor: Kurir.rs
27.07.2023 u 11:41
0

SEĆATE LI SE „NAJRUŽNIJE MLADE NA SVETU“? Svi su je ismevali i vređali, a ona doživela EPSKU TRANSFORMACIJU!

Pre deset godina je svadba ove Ruskinje bila glavna tema, kada je fotografija sa venčanja procurila u javnost, a ljudi su je zasuli uvredama na račun njenog fizičkog izgleda i prozvali „najružnijom mladom na svetu“. Šta će reći kad vide koliko se od tada promenila?

POMERA SE STAROSNA GRANICA ZA VENČANJE: Engleska staje na put ugovorenim dečjim brakovima!

Iako su mnogi tvrdili da njihov brak neće potrajati i da će se razvesti, par je uspeo da pobije sve te glasine. Njihova veza je opstala i oni su postali roditelji.

Printscreen

Kada se bura stišala par je jednostavno nestao u predgrađu Moskve. Nakon nekoliko godina, jedan novinar u Rusiji bio je u potrazi za vestima kada se setio priče o „ružnoj mladi“.

Na kraju je uspeo da je nađe i ostao je potpuno šokiran onim što je video. Ona je sada bila sasvim druga osoba. Fizička transformacija je bila neverovatna.

Kako je tvrdio taj novinar, za šest godina uspela je da smrša zahvaljujući rigoroznim dijetama, vežbanjem, ali i liposukcijom. Nadogradnja kose, silikoni i sređivanje lica su je potpuno promenili.

Njen suprug ne propušta nijednu priliku da joj kaže da je voli. Izabrao je da provede život sa njom zbog toga kakva je ona soba, a ne zbog njenog fizičkog izgleda.

Ipak, pojedini mediji pisali su da autentičnost ove fotografije nije zvanično potvrđena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter