Izvor: TELEGRAF
05.10.2023 u 10:33
0

SNIMAK IZ ZOO VRTA ŠOKIRAO INTERNET: Čovek ošamario nilskog konja i preživeo (VIDEO)

Znamo koliko nilski konj može da bude opasan i brz, bez obzira na svoje gabarite. Zato ne čudi da je naredni snimak izazvao pometnju na društvenim mrežama, a zabeležen je pre nekoliko meseci u jednom zoo vrtu.

Na početku, vidimo grdosiju koja pokušava da se popne na zaštitnu ogradu, dok se iznenađeni posetioci sklanjaju i uzimaju telefone da bi ovekovečili scenu.

U tom trenutku, pojavljuje se čuvar sa kačketom koji bez pardona “ošamari” nilskom konja.

Ogromna životinja je iznenađena, ali ne odustaje. U nekoliko navrata pokušava da dohvati čoveka čeljustima, a on uzvraća dodatnom ćuškom.

Posle izvesnog vremena, nilski konj se vraća u svoj prostor.

ĐAVOLJA PRAŠINA SNIMLJENA NA MARSU: Prizor iznenadio naučnike, ništa slično nisu videli (VIDEO)

Brojni korisnici su ostavili komentare, a pojedini su kritikovali ponašanje čuvara.

“Ovo je bolno i zastrašujuće. Nilski konji su teritorijalne životinje, postaju agresivne kad se brane“, napisao je jedan čovek.

Drugi se nadovezao: ”Čuvar obavlja dužnost bez odgovarajuće obuke i sigurnosne opreme. Možda ne zna da ga nilski konj može rastrgnuti za nekoliko sekundi“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter