Izvor: B92.net
12.06.2023 u 08:22
0

SPISAK NAJBOLJIH nudističkih paža, pa i one u našem susedstvu VIDEO

CNN je nedavno objavio listu najboljih nudističkih plaža na svetu, a na listi se našla i jedna nudistička plaža u susednoj nam zemlji.

Plaža Nugal nalazi se u neposrednoj blizini jedne od omiljenih letnih destinacija mnogih iz regiona, a to je Makarska.

Ova plaža je 2019. godine proglašena za treću nalepšu u Evropi prema časopisu European Best Destination.

„Okružena strmim liticama i zasjenjena borovom šumom, do ove udaljene plaže na kopnu nasuprot otoka Brača stiže se uskom stazom koja izgleda kao stvorena za koze, a ne za ljude koji traže beg bez košulje na Jadran“, opisali su.

Preporučili su da na plažu ponesete deblji peškir ili ležaljku, jer je to šljunkovita plaža. Naveli su da se između Makarske i Tučepa nalazi plaža Nugal, do koje se može doći pešice, čamcem ili kajakom.

Pored plaže Nugal u Hrvatskoj, na listi su i nudističke plaže iz Urugvaja, Španije, Grčke, Kalifornije, Nemačke, Kanade, Novog Zelanda, Australije, Litvanije, Havaja, Francuske, Južne Afrike, Meksika, Izraela, Brazila, Italije i Floride.

JEO ZMIJE, PIO SOPSTVENI URIN, ZAVLAČIO SE U LEŠEVE KRAVA: Nesreća je SVE promenila – evo kako danas živi čuveni „divlji komandos“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter