Izvor: Kurir.rs
28.03.2024 u 07:37
0

DEKA SPAJDERMEN ODUŠEVIO REGION: Pogledajte penzionera kako se spušta niz zgradu sa 5. sprata (VIDEO)

Neimenovani penzioner iz Splita ostavio je u šoku komšije i korisnike društvenih mreža nakon što je odlučio da sa trećeg sprata zgrade siđe u duhu Spajdermena.

Na Instagram stranici „Dnevna doza prosječnog Dalmatinca“, objavljen je snimak navodno nastao u Splitu, a na kojem se vidi kako stariji gospodin, odeven u plavu jaknu i džins, polako silazi sa trećeg sprata stambene zgrade i to koristeći se fasadnom dekoracijom.

On je korak po korak sa trećeg sprata silazio spuštajući se niz spoljašnji deo svetlarnika. Nagađanja sa kog sprata je krenuo u spuštanje, bilo je tema rasprave, te dok su jedni pisali kako je krenuo od trećeg, usled otvorenog prozora na petom spratu, bilo je i onih koji su pisali da je odatle krenuo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter