Izvor: Kurir.rs
28.03.2024 u 10:25
0

DRAMA U SARAJEVU: Razbijen izlog pekare u kojoj su prodavali SVINJSKO MESO

U ulici Koševo, u sarajevskoj opštini Centar, još jednom je razbijen izlog pekare.

Pripadnici MUP-a KS nalaze se na licu mesta.

Do ovoga dolazi nakon što je juče Federalna uprava za inspekcijske poslove objavila da je potvrdila prisustvo svinjske DNA u bureku deklarisanom kao proizvod od junećeg mesa u Vogošći.

Nakon toga su se oglasili i iz kompanije , koja je vlasnik pekare.

„Ono što možemo sigurno tvrditi je da kompanija „Krajina klas“ uopšte ne koristi svinjsko meso ili proizvode od svinjskog mesa u delu proizvodnih pogona u kojima se obavlja priprema i proizvodnja bureka i samim tim je nemoguće da dođe do mešanja pojedinih vrsta mesa u našim proizvodnim procesima na liniji za proizvodnju pita“, saopštili su.

Podsećamo, i krajem decembra je razbijen iste pekare, a tada je to usledilo nakon spornih izjava vlasnika tog lanca Saše Trivića.

On se tada raspravljao na društvenoj mreži X u vezi s glasanjem ljudi koji žive u BiH, a glasaju u Srbiji.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter