Izvor: Kurir/BSC Happy
27.03.2024 u 21:49
0

DEKA SPAJDERMEN ŠOKIRAO SPLIĆANE! Pogledajte penzionera kako se spušta niz zgradu sa 5. sprata VIDEO

Neimenovani penzioner iz Splita ostavio je u šoku komšije i korisnike društvenih mreža nakon što je odlučio da sa trećeg sprata zgrade siđe u duhu Spajdermena.

Na instagram stranici „Dnevna doza prosječnog Dalmatinca“, objavljen je snimak navodno nastao u Splitu, a na kojem se vidi kako stariji gospodin, odeven u plavu jaknu i džins, polako silazi sa trećeg sprata stambene zgrade i to koristeći se fasadnom dekoracijom.

On je korak po korak sa trećeg sprata silazio spuštajući se niz spoljašnji deo svetlarnika. Nagađanja sa kog sprata je krenuo u spuštanje, bilo je tema rasprave, te dok su jedni pisali kako je krenuo od trećeg, usled otvorenog prozora na petom spratu, bilo je i onih koji su pisali da je odatle krenuo.

„Makar je sa gaćama na sebi“

Na svu sreću, sudeći po snimku, deka je bezbedno sišao na zemlju, iako je usled snimka dobio i nekoliko nadimaka.

„Neka neko pokupi svog dedu“, „Švaler veteran, ko zna – zna“, „Dobro ga služe kolena“, „Aj, bar je sa gaćama na sebi“, „Muž došao pre vremena s posla“, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod viralnog snimka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter