Izvor: kurir
12.10.2023 u 14:44
0

UPUTSTVO ZA SUJEVRENE SUTRA JE PETAK 13.: Ne prolazite ispod merdevina i ne otvarajte kišobrane u kući

Čuvena holivudska priča u nastavcima prvi put emitovana u bioskopima 1980. godine pod imenom „Petak trinaesti“ bila je odlična potpora da se sujeverje o tom datumu kao najbaksuznijem dodatno proširi diljem sveta.

Rušimo najveći mit o prehladi u koji generacijama veruju mame i bake u Srbiji

Tako pojedine kompanije u svojim avionima nemaju sedište broj 13, u nekim višespratnicama nedostaje 13. sprat već odmah ide 14, ima i hotela koji nemaju sobu sa tim „zloglasnim“ brojem… Mnogo je i pojedinaca kojima je ceo dan kad je petak 13. nekako nelagodan, sve očekuju da se nešto loše desi.

Neki vele i da je na satanističkim ceremonijama uvek prisutno 12 veštica i đavo. A broj 13 sa sve petkom je baksuzan još od 1307. godine, kada je francuski kralj izdao naređenje da se uhapse i pogube templari.

Ako verujete u sve ovo, onda znate šta vam je činiti sutra. Ako ne verujete, onda je sutra za većinu vas kraj radne sedmice.

Inače, naredni petak 13 je dogodine u avgustu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter