Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
23.11.2023 u 17:03
0

VLASNIK SKAMENJEN OD STRAHA: Sigurnosna kamera snimila „sablasnu figuru“ u kući (VIDEO)

Jedan korisnik Reddita objavio je na popularnoj platformi snimak sigurnosne kamere i šokirao ljude.

Kadrovi su zabeleženi tokom noći u njegovom domu, a mnogi mu savetuju da se što pre iseli.

Na snimku od nekoliko sekundi vidimo sobu i nešto što liči na “figuru”, kako se spušta niz stepenice. Deluje da se sastoji samo od glave i stopala.

“Moji senzori pokreta su ranije reagovali, ali sinoć je bilo drugačije. Kamera je uhvatila ovu figuru, senku ili kako god hoćete da je nazovete. Spuštala se niz stepenice. Moja porodica i ja smo ranije imali osećaj da nas posmatraju. Užasnut sam. Molim vas, pomozite”, napisao je.

OVO SU NAJUKLETIJA MESTA KOD SRBA: Lista mesta za izbegavanje

Dok su jedni smatrali da je kuća ukleta, drugi su tvrdili da je montirao snimak, ili je jednostavno došlo do greške u kameri.

“Zato neću da stavljam kamere u kuću. Znam da je to verovatno samo digitalna anomalija od softvera koji kompenzuje slabo osvetljenje. Ali, više bih voleo da ne razmišljam o tome“, napisao je jedan korisnik.

Drugi se nadovezao: ”Čudno mi je da možda imamo prave dokaze o natprirodnom, ali pošto je lako manipulisati video-zapisima i slikama verovatno nikada nećemo saznati istinu“.

Osoba koja sumnja u natprirodno je dodala: “Očigledno da neko silazi niz stepenice, a kamera se bori da uhvati svetlo. To je sve. Nije duh“.

Kako se vama čini ovaj snimak? Napišite nam u komentarima.

Motion sensor picks up moving shadow in my home. Looks like person.
byu/Prestigious_Bed1998 inParanormalEncounters

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter