Izvor: Alo.rs
13.11.2023 u 21:01
0

ALKARAZ SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Evo šta je sve rekao o Novaku

Španac je ostao bez šanse da godinu završi kao svetski broj 1.

Karlos Alkaraz nije dobro počeo Završni masters turnir u Torinu, pošto je u prvom kolu „Crvene grupe“ poražen od Aleksandera Zvereva.

Posle meča je upitan za komentar nakon što je Novak Đoković osmi put u karijeri osvojio nagradu za najboljeg igrača u kalendarskoj godini.

– Nema dileme da li je zaslužio ili ne. Osvojio je tri grend slema i igrao finale četvrtog. Mastersi, koliko? Dva ili tri? Izgubio je pet mečeva cele sezone. To je neverovatno. Čujem da je rekao da ovo nije bila sjajna sezona za njega. Zaista impresivno – rekao je osmehom Alkaraz.

NOLE PROGOVORIO O ODNOSU SA TRENEROM: „Sada mi treba više motivacije, sve je drugačije, stvari se menjaju“

On je jedini koji se borio sa Đokovićem i „ukrao“ mu „zlatni slem“ osvojivši Vimbldon.

– Borio sam se za prvo mesto i imao sam šansu na turnirima koje sam igrao ove jeseni, ali nisam je iskoristio. Sve što mogu da kažem je da čestitam, osmi put je završio sezonu kao prvi na svetu. Ja ću se sledeće godine boriti za to, naravno – naveo je Španac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter