Izvor: Alo.rs
13.11.2023 u 18:24
0

NOLE PROGOVORIO O ODNOSU SA TRENEROM: „Sada mi treba više motivacije, sve je drugačije, stvari se menjaju“

Najbolji teniser sveta govorio je o motivaciji koja mu je potrebna u ovom periodu karijere i kako uspeva da na tome radi sa svojim timom, pogotovo trenerom Goranom Ivaniševićem.

Svetski broj jedan Novak Đoković savladao je sinoć Holgera Runea posle velike borbe u prvom kolu Zelene grupe u mastersu u Torinu, a nakon toga je pričao o mnogim stvarima.

Dotakao se i odnosa sa trenerom Goranom Ivaniševićem i motivacije koju sada teže pronalazi jer je u godinama kada mu je porodica prioritet.

-Uveravam vas, ja sam ljudsko biće puno mana kao i svi drugi. Ja sam blagosiljan vrhunskom teniskom karijerom. On je u pravu. Sada mi treba više motivacije u potonjoj fazi karijere nego pre pet ili 10 godina. Stvari su drugačije, menjaju se. Imam dvoje dece koje imaju šest i devet godina. Svaki put kad ih napustim srce mi se slama. Kada odlučim da negde otputujem, zaista želim da pobedim da bi to vredelo.

NOLE NAPRAVIO ŠOU U TORINU: Evo šta je uradio sa PEHAROM, nasmejao sve (VIDEO)

Goran Ivanišević je neko sa kim ima i prijateljski i profesionalni odnos.

-Članovi tima pokušavaju da nađu način da me motivišu. Nisu imali toliko uspeha do sada, ali se trude. Šalim se naravno. Veoma se zabavljamo, sjajni smo prijatelji. Imamo i profesionalni odnos, naravno, ali ja veoma volim Gorana kao osobu. On je bio jedan od igrača na koje sam se ugledao, dolazimo iz komšijskih zemalja, govorimo isti jezik- kazao je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter