Izvor: Alo.rs
13.11.2023 u 18:40
0

BAŠ IH BOLI NOVAKOV USPEH: Federer i Nadal opet pokazali pravo lice, ovo im navijači neće oprostiti

Baš ne mogu da se pomire sa Đokovićevim uspesima.

Dok Novak Đoković piše istoriju, Rodžer Federer uživa u penzionerskim danima, a Rafael Nadal naporno radi kako bi se što pre vratio na teren.

Srpski teniser je ove godine stavio tačku na debatu o tome ko je najbolji svih vremena. Svima je postalo jasno da je Novak GOAT, a sa tim izgleda nikako ne mogu da se pomire njegovi najveći rivali.

NOLE PROGOVORIO O ODNOSU SA TRENEROM: „Sada mi treba više motivacije, sve je drugačije, stvari se menjaju“

U sezoni na izmaku, Đoković je osvojio tri grend slem titule i igrao finale Vimbldona u kom je poražen od Karlosa Alkaraza. Uz sve to, pobedom u prvom kolu Završnog mastersa u Torinu nad Holgerom Runeom, obezbedio je da godinu po osmi put završi kao svetski broj jedan. To znači da će premašiti cifru od 400 sedmica na vrhu ATP liste. Iako je u 37. godini života, apsolutno je nedodirljiv i na dobrom je putu da slavi i na turniru osmorice najboljih.

Čestitke za neverovatno dostignuće Đokoviću pristižu sa svih strana. Ali, Federer i Nadal opet ćute. Ponovo, se nisu udostojili da odaju priznanje čoveku sa kojim su do juče zajedničkim snagama dizali tenis na neki viši nivo, nivo samo njima znan.

Mogli su, tek iz kurtoazije, da napišu makar dve reči, ali očito da im to ego ne dozvoljava. Još jednom su pokazali pravo lice, a ono što ih još više boli, Novak nema nameru da stane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter