Izvor: Alo.rs
13.11.2023 u 20:00
0

ITUDIS PRED ZVEZDU: „Biće to teško gostovanje, imaju atletski dobre centre“

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis i prvotimac Šemus Hazer govorili su pred sutrašnji duel Crvene zvezde i Fenerbahčea.

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće sutra od 20:45 ekipu Fenerbahčea u okviru osmog kola Evrolige. Fenerbahčeu je ovo drugo vezano gostovanje u Beopgrad, pošto su prethodne nedelje ovde doživeli poraz od Partizana, a trener Dimitris Itudis kaže da će ovo biti još jedno teško gostovanje, te da je Zvezda talentovan tim sa dobrim bekovima i centrima.

-Biće to teška utakmica na gostovanju u Beogradu. Talentovan su tim. Napadački gledano imaju veliko iskustvo, kreativne bekove i atletski dobre centre. Opet kažem, biće to teška utakmica na gostujućem terenu- rekao je trener Fenerbahčea.

PRODUŽETAK UGOVORA U DENVERU: Meloun postaje jedan od najplaćenijih trenera u NBA ligi

Prvotimac turske ekipe Šemus Hazer takođe je izneo svoje viđenje utakmice.

-Igramo dve utakmice uzastopno kao gosti u Evroligi i svesni smo koliko bi nam značile dve takve pobede. Nedostaju nam neki igrači, ali mislim da smo i protiv Partizana pokazali karakter kao tim. Pokušaćemo da pobedimo Crvenu zvezdu tako što ćemo se boriti tokom svih 40 minuta- rekao je Hazer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter