Izvor: Srpski telegraf
19.10.2023 u 13:05
1

BEOGRAD IPAK DOMAĆIN KLUBOVIMA IZ IZRAELA? Još dve opcije su na stolu…

Košarkaški savez Izraela preduzima korake da svojim ekipama omogući najbolje uslove za nastavak takmičenja

Košarkaški klubovi iz Izraela mogli bi kao domaćini u evropskim takmičenjima da igraju u Beogradu (Srbija), Nikozija (Kipar) ili Atini (Grčka), prenosi danas Basketnjuz koji se poziva na lokalne medije u Izraelu.

Košarkaški savez Izraela preduzima korake da svojim ekipama omogući najbolje uslove za nastavak takmičenja. Klubovi koji igraju u evropskim takmičenjima trenira na Kipru.

Makabi iz Tel Aviva nastupa u Evroligi, Hapoel Tel Aviv u Evrokupu, a Hapoel Holon i Hapoel Jerusalim u Ligi šampiona.

Makabi je sinoć igrao u Španiji sa Valenijsom u trećem kolu Evrolige (66:75), dok je Hapoel Tel Aviv pre dva dana u gostima pobedio Veneciju (97:81) u Evrokupu.

Hapoel Holon i Hapoel Jerusalim će svoje mečeve u LŠ igrati prvog novembra. Makabi je najavio mogućnost da bude domaćin na Kipru, a KS Izraela razmatra mogućnost da Nikozija, Beograd ili Atina ugoste klubove iz ove zemlje. Konačna odluka će biti doneta u narednom periodu.

Od početka rata u Izraelu i Pojasu Gaze poginulo je oko 3.500 ljudi, a više od 11.000 je ranjeno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BEOGRAD IPAK DOMAĆIN KLUBOVIMA IZ IZRAELA? Još dve opcije su na stolu…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter