Izvor: Nedeljnikaferanet
14.09.2023 u 10:06
0

BORIS BEKER O ĐOKOVIĆU: Novak je NADČOVEK, za njega je samo nebo granica!

Kada bi osvojio veliki turnir, umesto slavlja, želeo je da razgovara šta nije radio dovoljno dobro – tim rečima legendarni Nemac opisao je Đokovića.

Boris Beker, nekadašnji grend slem šampion i trener Novaka Đokovića, izjavio je za list „Gazeta delo sport“ srpski igrač iznova i iznova potvrđuje da nije sa ove planete.

Đoković je u nedelju četvrti put u karijeri osvojio US Open pobedom nad Danilom Medvedevom u finalu, stigavši do 24. grend slem trofeja u karijeri.

Nebo je granica. Tako je – za njega ne postoji granica. Da budeš ovako spreman, gladan i inspirisan sa 36 godina… To znači da on nije čovek – počeo je Beker.

OVO JE ZA DIVLJENJE: Otkriveno kako se Novak brinuo o Boriši!

Zanimljivo je videti dokle će dogurati. Kod njega su glad i strast konstanta. Nedelju dana pre finala je zamolio saradnike da mu pomognu da uradi majice (sa brojem 24) jer je za njega cilj bilo osvajanje turnira i bio je siguran da će uspeti – kaže Beker.

Pokušao je ukratko da analizira taj duel sa ruskim igračem, uz nagoveštaj kako bi Novakov pristup tenisu u budućnosti mogao da izgleda.

Mislim da će se sada koncentrisati na grend slemove i igrati ih jedan po jedan, ne razmišljajući o konačnom cilju. Njegov najveći kvalitet je sposobnost transformacije. On je riterner koji igra sa osnovne linije, a primera radi, da bi pobedio (Danila) Medvedeva, izlazio je na mrežu i igrao servis-volej – navodi Beker.

Čovek koji je najmlađi osvajač Vimbldona, šestostruki grend slem šampion i bivši „broj 1“, imao je priliku da sarađuje sa Srbinom nekoliko godina, osvojivši kao Đokovićev trener šest pehara na najvećim turnirima, uz 14 mastersa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter