Izvor: Happy BSC/Kurir
14.09.2023 u 10:07
0

OGLASIO SE PENZIONER KOJI JE SPREMAN DA BORIŠI DONIRA BUBREG: Evo šta kaže Hajrudin Redžović!

Proteklih dana u žižu domaće, ali i javnosti u regionu došao je penzioner Hajrudin Redžović, koji je objavom na društvenim mrežama digao Srbiju na noge.

OVO JE ZA DIVLJENJE: Otkriveno kako se Novak brinuo o Boriši!

Hajrudin Redžović koji ima 73 godine napisao je da je spreman da donira bubreg Boriši Simaniću, srpskom košarkašu, koji je bez organa ostao tokom Svetskog prvenstva u Manili.

Kako mediji saznaju radi se o vojnom penzioneru, nekadašnjem pukovniku JNA, koji je rodom iz Sjenice, ali živi u Pančevu.

Facebook printscreen

Danas u ranim jutarnjim časovima Hajrudin Redžović na društvenim mrežama je napisao:

„Poštovani novinari, u potpunosti vas razumem što tražite od mene da govorim o tome šta me je motivisalo da odlučim da lično pomognem našem košarkašu Simaniću. Ali ja to nisam uradio radi sticanja publiciteta, radi pohvala, zahvalnosti i nekih priznanja. Zato vas molim da me ne zovete povodom toga, jer svako pisanje o tom događaju za mene je uvreda. Insistiranje da se o tome piše vređa me kao čoveka, anulira moju ljudsku želju da pomognem jednom mladom čoveku. Hvala na razumevanju!“

S poštovanjem Hajrudin H. Redžović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter