Izvor: TELEGRAF.RS
14.09.2023 u 10:43
0

SVET ODUŠEVLJEN SPEKTAKLOM U SRBIJI: Pogledajte kako su posle Mundobasketa dočekani Nemci, a kako „orlovi“ (VIDEO)

Završen je još jedan Mundobasket, a srpski košarkaši vratili su se kući sa srebrnim odličjem.

Poraženi su naši košarkaši od Nemačke u finalu, a upravo u centru pažnje našli su se dočeci koje su navijači pripremili za dve selekcije u svojim zemljama.

Upravo doček za nove svetske šampione, Nemce izazvao je burne reakcije, i prilično šokirao čitav svet. Razlog za to je prilično „mali“ doček, s obzirom da je reč o slavlju povodom osvajanja Svetskog prvenstva u košarci.

Događaj je bio organizovan u Frankfurtu, ispred sedišta jednog od glavnih sponzora nemačkog nacionalnog tima, a upravo tu je bila postavljena mala bina, na koju su izašli košarkaši.

RAZLOG ĆE VAS ODUŠEVITI: Otkud Jokić, Micić, Nedović i Marjanović na proslavi srebrnih košarkaša?

Ipak, ono što je ostavilo glavni utisak, jeste „mali“ broj navijača koji je došao da pozdravi svetske šampione. „Svega“ nekoliko stotina, eventualno oko hiljadu navijača okupilo se na mestu događaja, koji je izgledao kao da je reč o proslavi nekog niželigaškog kluba.

Baš to izazvalo je brojne komentare, a mnogo je onih koji su to uporedili sa dočekom srpskih sportista na balkonu gradske Skupštine.

U utorak uveče je u centru Beograda viđen pravi spektakl. Hiljade ljudi okupile su se kako bi pozdravile vicešampione sveta na balkonu gradske Skupštine, a sve to propratile su i baklje, pesme, skandiranja, zastave i pesme Beogradskog sindikata.

Slike i snimci sa spektakla obišli su čitavu planetu, a mnogi su se u šali zapitali šta bi tek bilo da su Orlovi osvojili zlatnu medalju.

Jedno je sigurno – još jednom smo pokazali šta znači srpski mentalitet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY SERBIAN (@stay.serbian)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter