Izvor:
28.03.2024 u 22:44
0

BORIŠA SIMANIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila finale Svetskog prvenstva od Nemačke, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatnu scenu ove srede.

U onom dramatičnom finalu Mundobasketa 2023. Nemačka je pobedila Srbiju, posle čega su, čim su primili medalje (srebro je za Simanića uzeo kapiten Bogdan Bogdanović), „orlovi“ raširili dres odsutnog kolege.

On im se nedugo zatim obratio javno, putem društvenih mreža.

Emitujući njihovu fotografiju posle primanja odličja, Boriša Simanić je poručio:

– Hvala vam za sve, ponosan sam na vas!!!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter