Izvor: ALO SPORT
02.04.2024 u 22:48
0

BURNO NA MEČU VOŠE I ČUKE: Pred Piksijevim očima vređan Pavkov, igrači i klupa domaćina nasrnuli na sudiju!

Svega je bilo u vrlo burnom meču u Novom Sadu.

Posle golgeterskog spektakla kakav su nam priredili Novi Pazar i TSC (3:4), u drugom derbiju kola je bilo jednako burno, ali više van terena nego na njemu.

Najpre, sve je sa tribina stadiona Karađorđe pratio selektor Srbije Dragan Stojković Piksi koji se našao u loži stadiona zajedno sa novom potpredsednikom kluba Milanom Manadarićem.

 

IVANIŠEVIĆ SE KONAČNO OGLASIO: Prva izjava posle rastanka sa Đokovićem- ON je perfektan za Novaka

A video je Piksi vređanje Milana Pavkova od strane novosadske publike. Desilo se to prilikom izmene u 69. minutu, trener Stanić je morao da smiruje iskusnog napadača koji je bio spreman da se razračuna sa provokatorima.

Odmah posle završetka utakmice, igrači i klupa Vojvodine su nasrnuli na glavnog sudiju Aleksandra Živkovića, nezadovoljni kako je danas delio pravdu.

Najratoborniji je bio jedan od pomoćnika trenera Bandovića koji je na kraju dobio i crveni karton. Nema sumnje da će Disciplinska komisija FSS-a pokrenuti postupak protiv aktera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter