Izvor: Nova.rs
28.01.2024 u 21:30
0

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN UŽIVO: Atmosfera dostigla vrhunac!

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaju se od 19 časova u beogradskoj Areni u okviru 18. kola ABA lige.

Ovo će biti četvrti ovosezonski derbi, biće igran pred „delijama“, a Partizan ove sezone vodi u međusobnim duelima sa 2-1.

Printscreen/Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

 

Crveno-beli su trenutno prvi na tabeli ABA lige sa skorom 15-2, dok Partizan ima 13-4 i zauzima treću poziciju.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Zvezda i Partizan u okršaju od krucijalnog značaja!
CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN 
21:29

POBEDA ZVEZDE!

Nedović je bio polovičan sa penala, a Naneli je nakon brze akcije iznudio tri penala koja je pogodio. Jago je iz prodora dao koš za pobedu.

21:24
40′ Ulazimo u penal završnicu – 85:83

Avramović je bio polovičan sa penala za 85:83. Sferopulos je zvao tajm-aut na 17 sekundi do kraja.

21:19
40′ Avramović – trojka vraća Partizan u život – 85:82

Panter je iznudio faul za tri bacanja, koja je realizovao- 83:79. Giedratis je promašio otvorenu trojku, ali je Teodosić uhvatio ofanzivni skok i iznudio faul. Giedraitis je ubacio oba penala, dok je Avramović ubacio još jednu trojku za 85:82. Zvezda je nakon toga izgubila loptu u prenosu.

21:14

Epilog situacije

Tehničku su dobili Ledej i Giedraitis nakon gledanja snimka. To znači da je Ledej isključen sa utakmice.

do kraja meča ima još minut u 38 sekundi.

21:10

Opet koškanje

Giedraitis se zaleteo ka Ledeju, koji ga je prethodno dirao po stomaku bez ikakve potrebe.

21:09
38′ Drama – 83:76

Smart je promašio trojku, a onda je Teodosić izgubio loptu. Avramović je trojkom smanjio na -8, a Zvezda je izgubila još jednu loptu. Crno-beli su takođe izgubili loptu, pa je Nedović u kontri položio. Kaminski je pogodio trojku nakon tajm-auta, a Teodosić nije imao sreće. Bolomboj je lupio bitnu rampu, ali je onda napravio faul u napadu.

21:04
36′ Sferopulos besan – 81:70

Kaminski je ubacio trojku za -12-, ali je Jago ubacio flouter. Panter je dao torjku za 81:70, pa je Sferopulos morao da zoc+ve tajm-aut.

21:03
35′ Poslednji trzaji Partizana – 79:64

Zvezda je propustila još jedan napad, ali je Avramović promašio otvorenu trojku, a onda je izgubio loptu. Gilespi nije bio dobar u napadu, a onda je napravio grešku u odbrani, pa je Naneli ubacio trojku. Jago je dao dva penala, a obe ekipe su izgubile po loptu.

20:57
33′ Odlične kombinacije Teodosića i Bolomboja – 77:61

Nedović je promašio otvorenu trojku, Hanga je izborio novi napad, ali je Nemanja opet bio neuspešan. Smailagić je bio tri sekunde u reketu, a Hanga je to kaznio trojkom. Panter nije uspeo da uzvrati, dok ni Giedratis nije bio uspešan. Naneli je pogodio trojku za -16, a Bolomboj je opet bio uspešan pod košem. Kaminski je zakucao za 77:61.

20:48
30′ Bolomboj heroj Zvezde – 72:56

Avramović je promašio otvorenu trojku, a Nedović je spremio Bolomboju još jedno moćno zakucavanje. Kaminski je proizveo nove poene za Partizan, a Hanga je promašio još jednu trojku. Avramvić je iz prodora došao do poena. Teodosić je servirao Bolomboju zakucavanje, a Partizan je promašio dve trojke u nizu. Ipak, Teodosić je pogrešio, Naneli je pogodio trojku, ali je sudija pre toga svirao tehničku Sferopulosu. Ledej je realizovao penal, a Panter dva. Bolomboj je opet prikucao promašaj Nedovića za 72:56.

20:41
28′ Odbijen nalet Partizana – 66:49

Obradović je dobio tehničku grešku, a Teodosić je iskoristio penal. Hanga je ušao u seriju promašaja, dok ni Panter nije imao sreće. Avramović je sjajno utrčao i položio za -10, a Bolomboj je prikucao promašaj Nedovića. Ledej nije bio uspešan u prodoru, ali je Teodosić promašio otvorenu trojku. Ledej je bio polovičan sa penala, a Giedraitis je ubacio trojku za +14. Zvezda je ukrala loptu, a Nedović je ubacio trojku za 66:49.

20:35
25′ Zvezda se muči u napadu – 57:46

Hanga je promašio daleku trojku, a Kaminskom je pukla arkada, pa je bilo krvi. Doužer je umesto njega izveo penale, ali je bio polovičan, a onda je napravio petu ličnu grešku.

Lazić je zbog nereda morao da se obrati navijačima, dok su sudije na kratko prekinule utakmicu.

Hangina trojka je bila kratka, a Jaramaz je našao put do koša za 57:46.

20:28
23′ Doužer napravio četvrti faul – 57:43

Panter je ubacio težak šut za tri, Bolomboj nije mogao da završi akciju na obruču, a Doužer je napravio faul u napadu. Jago je pogodio flouter iz trka, Doužer je promašio trojku, ali je Naneli popravio ispod koša. Bolomboj je promašio preko Kaminskog, kao i Naneli trojku preko Mitrovića.

20:24
21′ Opet haos sa navijačima

Naneliju je nesrećno lopta izašla iz koša, dok je i Giedraitis promašio trojku.

Sudije su tražile da neki navijači napuste halu, iako nije bilo odmah jasno zbog čega.

20:07
20′ POLUVREME – 55:38

Doužer je promašio šut za dva, dok je Mitrović konačno ubacio oba penala. Hanga nije rešio kontru, Lazić nije ubacio trojku iz kornera, a Ledej je to kaznio opet sa penala. Mitrović je promašio pod košem, a Naneli je došao do 2+1, kao i Mitrović, ali je on promašio penal. Panter je pogodio sa poludistance za dva, a onda i dodatni penal. Teodosić je iskusno iznudio tri penala i sve pogodio za kraj prvog poluvremena.

19:57
18′ Velika borba, Doužer poentira za Partizan – 48:30

Smailagić je izgubio još jednu loptu, a Mitrović je to kaznio dvojkom na drugoj strani. Ledej je realizovao dva penala, kao i Smart, a Zvezda je ukrala još jednu loptu. Smart je napravio faul u napadu, a Doužer je pogodio šut sa poludistance. Zvezda je izgubila još jednu loptu, Hanga je napravio nesportsku, a Doužer je bio polovičan sa penala.

19:48
17′ Ledej ponovo u sukobu, Zvezda nastavlja da dominira – 44:25

Hanga je pogodio daleku trojku, a Kaminski je ponovo poentirao pod košem. Hanga je ubacio flouter, Doužer je bio polovičan sa penala, a Davidovac je zakucao iz drugog napada. Smailagić je napravio grešku u napadu, Smart je poentirao iz prodora, pa je Obradović zvao tajm-aut.

Ledej se ponovo našao u centru pažnje, malo je falilo da dođe do fizičkog sukoba, ali je opet sudija smirio strasti.

19:43
14′ Zvezda održava prednost – 35:22

Hanga je ubacio još jednu trojku za 35:18, pa je Obradović zvao još jedan tajm-aut. Partizanu je istekao naredni napad, a Teodosić to nije kaznio trojkom. Avramović je realizovao dva penala, a Gilespi je napravio faul u napadu. Kaminski je opet realizovao situaciju na niskom postu, Nedović je promašio trojku, a Teodosić je izgubio loptu. Avramović je promašio trojku nakon auta.

19:31
11′ Opet sukob 32:18

Naneli je ubacio dvojku na otvaranju druge četvrtine, Nedović je promašio zicer, ali je onda bacio lob pas za zakucavanje Hange.

Teodosić i Ledej su se sukobili u narednom napadu, a u raspravu se uključio Nedović. Saigrači su ih brzo smirili.

19:27
10′ Odlična četvrtina Zvezde – 28:15

Naneli je ostao sam i pogodio trojku, ali je Hanga iz prodora pronašao poene. Kaminski je sjajno rešio situaciju sa niskog posta, Nedović je bio polovičan sa penala, dok je Ledej opet bio siguran. Nedović je realizovao oba penala za 22:13, a Panter je promašio trojku, kao i Teodosić po ulasku na parket. Ledej nije poentirao, a Teodosić je opet uzeo šut i pogodio trojku. Ledej je opet bio odličan sa penala, a Teodosić je sjajno asistirao Davidovcu za trojku.

19:20
7′ Jago sjajan – 17:6
Mitrović je promašio oba penala, dok je Ledej učinio suprotno. Jago je sjajno našao Bolomboja, koji je zakucao, Partizan je izgubio loptu, a Giedraitis je poentirao u kontri. Kaminski je ubacio zicer nakon ofanzivnog skoka, a Jago je sjajno prodorom obezbedio nove poene Zvezdi.
19:15
Sukob na terenu

Lazić se našao na parketu, Ledej je pokušao da mu otme loptu, pa je dotrčao Jago sa ostalim igračima oba tima. Nije došlo do većeg fizičkog sukoba, samo do malog odgurivanja, a Panter je odmah pokušao da smiri strasti i pruži ruku Laziću.

19:12
5′ Zvezda bolja za sada – 11:2

Jago je ubacio trojku za 9:0, a Doužer je prekinuo seriju promašaja crno-belih. Lazić nije uspeo da veže još jednu trojku, a Partizan je izgubio još jednu loptu. Bolomboj je povećao prednost Zvezde, a Trifunović je promašio za dva na drugoj strani. Jago je nagazio aut, ali doužer to nije kaznio trojkom.

19:07

Dvorana: Beogradska arena. Sudije: Saša Pukl, Uroš Obrknežević, Josip Radojković.

Crvena zvezda: Teodosić, Jago, Nedović, Hanga, Bolomboj, Mitrović, Davidovac, Gilespi, Tobi, Giedraitis, Lazić, Smart. Trener: Janis Sferopulos. 

Partizan: Panter, Doužer, Naneli, Ledej, Kaboklo, Kaminski, Smailagić, Avramović, Trifunović, Ponitka, Jaramaz, Koprivica. Trener: Željko Obradović. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter