Izvor: Kurir
28.01.2024 u 21:40
0

ZVEZDA DEMOLIRALA PARTIZAN: Derbi protekao u znaku nereda!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u utakmici 18. kola ABA lige rezultatom 88:86 (28:15, 27:23, 17:18, 16:30).

Crveno-beli su upisali 16. pobedu i uz dva poraza imaju tri pobede više u odnosu na večitog rivala.

Derbi je odigran pred navijačima Crvene zvezde, a u „Areni“ je bilo prisutno 18.796 gledalaca.

Printscreen/Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

Derbi je obilovao tenzijama. U više navrata su se igrači oba tima našli u klinču, sudije su kao bombone delile nesportske i tehničke greške kako bi smirili tenzije. Oba trenera su takođe zaradila tehničke greške. Zek Ledej je isključen pošto je zaradio i nesportsku i tehničku grešku.

Crvena zvezda je mnogo bolje otvorila meč. Vezala je tri trojke na startu za 9:0 i održavala visoku prednost praktično do početka poslednje četvrtine. Crveno-beli su imali i 21 poen viška u jednom trenutku.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN UŽIVO: Atmosfera dostigla vrhunac!

Partizan je uspeo da se digne u poslednjoj četvrtini i serijom trojki opasno pripreti.

Poenima Nanelija 11 sekundi pre kraja crno-beli su stigli do izjednačenja – 86:86.

Utakmicu je rešio Jago Dos Santos koji je iz teške situacije četiri sekunde pre kraja pogodio za dva. Partizan nije uspeo da realizuje poslednji napad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter