Izvor: Informer
21.12.2023 u 10:22
2

DA LI JE MOGUĆE? BAHAR pre nego što ode uzima ovo od ZVEZDE

Dosadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar pristao je na sporazumni raskid saradnje i neće tražiti više novca od onog koji je do sada zaradio, tvrde iz kluba.

Misija započeta da traje tri godine okončana je maltene u startu. Barak je doveden da predvodi neku novu, modernu i uspešnu Zvezdu do leta 2026. godine, a sa „Marakane“ je otišao sinoć. Ono što ga je štitilo sve ovo vreme, osim nade da će sistem koji forsira da „proradi“ je jak ugovor. Kada je dolazio., Izraelci su obelodanili da su njegov stručni štab i on dogovorili sa crveno-belima platu 1,2 miliona evra godišnje.

Prostom računicom dolazi se do sume od 3,6 miliona za tri godine, koliko je Bahar mogao da uzme. Međutim, prema tvrdnjama iz kluba, on je pristao na krajnje džentlmenski raskid saradnje. Uzeće samo ono što je do sada zaradio, zaključno sa decembrom tekuće godine, što je oko 600.000 evra.

– Bahar nije insistirao ni na kakvom novcu. Pristao je na sporazumni raskid. Svestan je da nije ispunio očekivanja, da nije uradio ono zbog čega je došao i nije hteo dodatno da otežava klubu. Dobiće platu zaključno sa decembrom – rečeno je iz kluba.

Rukovodstvo je sinoć iskoristilo vreme za sastanak sa Vladanom Milojevićem, dok je razgovor sa Barakom Baharom ostavljen za danas. On je trebalo da dođe na „Marakanu“ i potpiše raskid saradnje. Polusezona je završena, sa igračima se oprostio juče i oni su već po odmorima, a očekuje se da odleti za Izrael.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DA LI JE MOGUĆE? BAHAR pre nego što ode uzima ovo od ZVEZDE”

  1. Hvalimo Gospoda na nebesima što je umudrio neopevano Zvezdino rukovodstvo. Od raznorazni stručnjaka koji su prošli kroz Zvezdu, ovaj je bio „najjači“. Trebalo ga je oterati još u oktobru….

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter