Izvor: BSC Happy
17.11.2023 u 22:23
0

DA LI JE TO ZAVIST ILI ANALIZA: Mari prozvao jednog od bliskih Novakovih saradnika i čoveka koji je podržao Đokovića kad mu je bilo najteže

Britanski teniser Endi Mari iskritikovao je jednog od ljudi koji su ostali uz srpskog tenisera i kad su mu drugi sponzori okretali leđa.

Taj period s početka 2022. godine i deportovanja iz Australije davno je zaboravljen, a Tijeri Žiber je kao predstavnik Novakovog sponzora odeće ostao uz srpskog asa.U mesecima koji su usledili to se višestruko isplatilo francuskom brendu, ali se baš Žiber sada našao na udaru britanskog igrača.

„Kapa dole Janiku Sineru za pobedu večeras, uprkos nesportskom ponašanju Cicipasa, pokazao je svima da je budući šampion i autentičan momak“, rekao je Žiber.

Cicipas je kasnije predao meč Holgeru Runeu zbog povrede posle samo tri gema, pa je umesto njega na Završni masters došao Hubert Hurkač.

Usledio je i odgovor Marija, koji je tokom karijere, naročito poslednjih godina, imao mnogo problema s povredama.

„Bizarna objava jednog izvršnog direktora sportskog brenda. Povređivanje je deo sporta, a ne nesportsko ponašanje“, napisao je Mari.

Inače, Siner je u „zelenoj grupi“ u Torinu upisao sve tri pobede i iz nje zajedno sa Đokovićem prošao u polufinale Završnog mastersa.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter