Izvor: Kurir.rs
19.08.2023 u 18:37
0

NA OVIM FOTKAMA NOVAK IZGLEDA KAO DA JE PIJAN: Đoković poslao poruku organizatorima Sinsinatija koja je sve nasmejala (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igra sjajno u Sinsinatiju i dve pobede ga dele od titule. Rival u polufinalu mu je Aleksander Zverev, dok drugi polufinalni par čine Karlos Alkaraz i Hubert Hurkač.

Osim što igra jako dobro, Novak se i lepo zabavlja u Ohaju.

Instagram printscreen

Organizatori turnira podelili su nekoliko fotografija na kojima je drugi reket svetana zvaničnom Instagram nalogu turnira, a odabir je nasmejao i samog Đokovića.

– Ha, ha. Hvala vam što ste postavili fotografije na kojima izgledam kao da sam pijan na terenu – prokomentarisao je Novak.

Instagram printscreen

Otkrio je Đoković i da je taj poljubac bio upućen Hubertu Hurkaču čija fotografija je bila tik ispred njega, a sve je zabeleženo nakon Novakovog meča drugog kola protiv Aleksandra Davidovića – Fokine.

Podsećamo, Đoković polufinalni duel protiv Saše Zvereva igra u ponoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter