Izvor: happybsc
01.09.2023 u 12:29
0

SUNOVRAT „ORLOVA“: Podbacili i kapiten Bogdanović i Nikola Jović!

Znali su košarkaši Srbije da bi im pobeda na današnjem meču donela plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva, a pored toga, naši reprezentativci su imali i dodatni motiv, s obzirom da je na drugoj strani ekipa koja nas je pobedila u dva veoma bitna meča u prethodne dve godine, pa je samim tim došlo vreme za „naplatu dugova“. Ipak, to se danas nije dogodilo. Nisu izabranici Svetislava Pešića otvorili utakmicu na način na koji su želeli, prisutna je bila nervzoza u taboru Orlova na početku susreta.

UŽIVO! SRBIJA – ITALIJA: Srbija ponovo poražena od Italijana

Čak je i u jednom tajma -autu Svetislav Pešić vikao na igrače ali izgleda da ništa nije ni mogao niti je pomoglo protiv Italijana.

Nemojte da dajete u desno! Zatvorite mu desnu stranu! Dva puta daje ekstra pas, mora da se igra jedan na jedan odbrana. Nemojte da z****avate! – rekao je Pešić.

 

Preuzeo je kapiten Bogdan Bogdanović odgovornost na sebe i reako da je odigrao najgluplje što je mogao u životu. Ipak mnogi stručnjaci kažu da je i njegov temeperament nešto što u ovakvim situacijama može doneti prevagu u pobedi ili porazu tima.

– Ja sam najgluplje odigrao ovu utakmicu previše sam šutirao za tri, a nisu mogli da mi brane i prodor i trebalo je više da napadam… Šta da radim, izgubio sam glavu tu negde u trećoj četvrtini, oni su to iskoristili. Kada smo napravili prednost 16, pali smo malo, a oni su  to iskoristili i da kažem da su nad dobili na iskustvo – kazao je.

Naš tim u nedelju očekuje meč protiv Dominikanske Republike, za koji će morati da nađu snage.

I na karaju junak prethodne utakmice Nikola Jović pokazao je slabu igru, ili kako bi on reako niko se nije otvarao i pravio u mogućost za šut.

Pred sam početak meča svoju anlizu dao je i trofejni stručnjak Duško Vujošević kad je pričao  o stanju u reprezentaciji i odnosu igrača i trenera, pa je istakao kakav je Pešić.

– Mi smo u krizi što se tiče puta i odnosa. Prošle godine u kvalifikacijama za Olimpijske igre su na prvi trening došla tri igrača. To govori o neozbiljnosti. Pešić je težak čovek, iako smo prijatelji, ali cepidlači oko nekih stvari. Igrači ne dolaze ovde na provode i opijanje, nego da se spreme. Mora taj minimum dana da se iskoristi svaki sekund, a ne da se žale. Ne treba niko da čašćava svojim prisustvom. I igrači utiču na atmosferu. Pešić je došao u situaciju razmaženosti naših igrača zbog ogromnih para. Samim tim su postali poslovni ljudi sa drugim razmišljanjima – istakao je Duško.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter