Izvor: TELEGRAF
09.11.2023 u 18:06
0

EVO ŠTA GA JE ODALO: Uhapšen navijač AEK-a koji je učestvovao u ubistvu Mihalisa

Kako grčki mediji javljaju, policija je uhapsila jednog navijača, inicijala A.D. za koga se sumnja da je umešan u ubistvo Mihalisa Kacurisa na ulici.

Izvor grčkog portala je osoba iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Navodno je identifikovan DNK vlasnika noža, koji je pronađen na mestu ubistva Katsurisa.

UVEK UZ PARTIZAN! Pogledajte odakle ovaj navijač bodri crno-bele (VIDEO)

Radi se o osobi koja je od ranije poznata usled drugih počinjenih dela i prema ovim informacijama postoji dovoljno dokaza da se odredi kazna u nastavku istrage.

On je ranije osuđivan za učestvovanje u tučama i drugim nedelima, zbog čega je bio u maloletničkom popravnom domu i kasnije služio zatvorsku kaznu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter