Izvor: Telegraf
24.09.2021 u 09:44
0

BAJERN MERKA RIDIGERA: Uskoro moguća saradnja

„Plavci“ i dalje spremaju ponudu za Nemca, a situaciju prati Bajern koji nema dilemu da bi Ridiger podigao kvalitet poslednje linije tima.

Nemački Bild prenosi da Ridiger ne vidi potrebu da ide iz Čelsija, ali situacija na fudbalskom tržištu se menja iz dana u dan.

PROČITAJTE JOŠ: PROCENA: Ronaldo će biti menadžer Junajteda za 18 meseci

O Ridigeru je pričao i trener Bajerna Julijan Nagelsman.

– Antonio je mnogo napredovao u radu sa Tomasom Tuhelom. Pre Tomasovog dolaska je bio sklonjen u stranu, a sada je jedan od najboljih defanzivaca u Evropi. Neverovatno je agresivan, igra sa mnogo samopouzdanja – izjavio je trener Bajerna.

PROČITAJTE JOŠ: KO ĆE BITI NOVI TRENER BARSE? Kumana verovatno čeka otkaz

Na pitanje da li želi Ridigera u Bajernu, Nagelsman je odgovorio:

– Iskreno, nisam o tome pričao sa Bracom Salihamidžićem. A i da jesam – ne bih vam rekao. Ne znam ni kakav je ugovor Ridigeru… Videćemo šta budućnosti donosi – ostao je zagonetan Nagelsman.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter