Izvor: Informer
24.09.2021 u 15:31
0

DA LI ĆE MESI PROPUSTITI I SLEDEĆI MEČ?!

Nakon što je Lionel Mesi propustio meč sa Mecom u sredu, koji je PSŽ dobio sa 2:1, sva je prilika da će propustiti i utakmicu subotu od 21 čas protiv Monpeljea.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je povredio koleno u meču sa Lionom i od tada se još uvek nije vratio u trenažni proces.

PROČITAJTE JOŠ: Počinje nova sezona ABA lige

Sva je prilika da PSŽ neće rizikovati da se Mesijeva povreda pogorša, pa verovatno neće trenirati ni u petak! Svi se nadaju da će u subotu izaći na teren, dan uoči meča  sa Monpeljeom.

Maurisio Poketino u toku današnjeg dana govoriti i o Mesiju.

Postoji  briga oko Mesijevog zdravlja, ali stanje nije preterano ozbiljno! PSŽ čeka važan meč u Ligi šampiona koji će u utorak igrati protiv Mančester sitija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter