Izvor: Informer.rs
04.07.2023 u 16:25
0

BORJAN PROPUŠTA odlučujući meč za Kanadu u Gold kupu!

Doskorašnji golman Crvene zvezde koji nastupa za reprezentaciju Kanade, Milan Borjan, propustiće odlučujući meč svog nacionalnog tima u Gold kupu zbog povrede.

Kako je naveo Fudbalski savez Kanade, Borjan se već vratio u Evropu gde će obaviti preglede i započeti terapiju.

ZABORAVITE NA OFSAJD: FIFA usvaja „Vengerovo pravilo“ i menja fudbal iz korena: Ovo je revolucionarna ideja čuvenog Francuza

Još uvek nije poznato koja povreda je u pitanju, samim tim, iz tabora Kanade nije izašlo saopštenje koliko će miljenik „Delija“ provesti van terena.

Borjan je bio starter u dve utakmice Kanade u ovom takmičenju i u oba slučaja meč je završen nerešenim rezutatom.

Selekcija sa Severa Amerike je prvo remizirala sa Gvadalupeom 2:2, da bi zatim odigrala bez golova protiv reprezentacije Gvatemale.

Sada im predstoji odlučujući meč za prolaz u četvrtinu finala ovog takmičenja, a protivnik će im biti nacionalni tim Kube.

Iskusni čuvar mreže je dugo godina standardan u prvih 11 Kanade, a zadužio je i kapitensku traku. Borjan će naredne sezone braniti na golu Slovana iz Bratislave, nakon šest godina među stativama Crvene zvezde.

Njegova Kanada je trenutno treća u grupi „D“ i mora da trijumfuje u meču sa Kubom kako bi imala šansu za plasman u četvrtinu finala, gde će se ukrštati sa Sjedinjenim Američkim Državama ili Jamajkom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter