Izvor: Happy BSC
10.11.2023 u 22:20
0

ĆIRILICA U ARABIJI: Mitar se oduševio kada je video srpski jezik i poruku malog navijača (FOTO)

I dok navijači ovog kluba slave 10. gol Mitrovića u prvenstvu, cela Arabija i dalje bruji o potezu srpskog reprezentativca posle prethodne utakmice.

Golom Aleksandra Mitrovića u 81. minutu, Al Hilal je načeo Al Tavun u derbiju 13. kola prvenstva Saudijske Arabije.

Al Hilal je slavio u tom meču sa 2:0 i tako sa 35 bodova zacementirao prvo mesto na tabeli, sedam više u odnosu na drugoplasirali Al Nasr.

I dok navijači ovog kluba slave 10. gol Mitrovića u prvenstvu, cela Arabija i dalje bruji o potezu srpskog reprezentativca posle prethodne utakmice.

Na utakmici se pojavio transparent sa porukom na ćirilici koja je upućena Mitroviću. Iza ovoga se krije neobična priča. U pitanju je dečak iz Poljske koji je veliki fan reprezentativca Srbije. Doputovao je iz Poljske u Saudijsku Arabiju i na kartonu ispisao poruku na ćirilici u bojama zastave Srbije.

GOLMANU KROZ NOGE: Mitrović sustiže Kristijana Ronalda

On je u poruci naveo da je došao iz Poljske kako bi pitao Mitrovića da mu pokloni dres pošto mu je 17. novembra rođendan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter