Izvor: BSC HAPPY
11.11.2023 u 12:52
0

KAKAV CAR! Mitrović ispunio rođendansku želju dečaku koji je čak iz Poljske došao da ga gleda! (FOTO)

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović ne prestaje da oduševljava svojim maestralnim pogodcima na terenu.  Juče je postigao deseti gol u prvenstvu Saudijske Arabije. Mitrović je u derbiju 13. kola protiv Al Taevuna postigao gol u 81. minutu i svoj Al Hilal zacementirao na prvom mestu sa 35 bodova, sedam više uz utakmicu više u odnosu na Al Nasr Kristijana Ronalda.

Njegovim bravurama divi se ceo svet, a pre nedavno je jedan dečak iz Poljske došao da ga gleda, a imao je specijalnu molbu za Mitrovića.

RASPOLOŽEN I SPREMAN ZA POBEDE: Evo kako Novak provodi vreme u Torinu (VIDEO)

Na transparentu koji je držao mladi obožavalac našeg fudbalera pisalo je „Došao sam iz Poljske da te zamolim da mi daš dres, 17. novembra mi je rođendan“.

Mitrović je dečaku na njegovu ogromu radost ispunio rođendansku želju!

Drugačiji postupak od njega niko nije ni očekivao! Svaka čast!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter