Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
31.10.2023 u 07:41
0

DIJEGO, GDE GOD DA SI, SREĆAN ROĐENDAN: Mesi se posle osme „Zlatne lopte“ obratio Maradoni

Lionel Mesi je večeras ušao u istoriju, pošto je po osmi put proglašen za najboljeg igrača na svetu.

Argentinac je osvojio „Zlatnu loptu“, a u svom govoru, između ostalog, prisetio se i svog idola – Dijega Armanda Maradone, koji je rođen baš na današnji dan.

– Večeras želim da pomenem i Dijega. Ne postoji bolje mesto od ovog da obeležimo i njegov rođendan, sa toliko ljudi koji voli fudbal, baš kao što bi i on želeo. Gde god da si, Dijego, srećan rođendan. Ova nagrada je i za tebe – rekao je emotivni Mesi.

On se zahvalio i svim svojim saigračima i trenerima iz reprezentacije.

– Ova nagrada ide svima iz reprezentacije Argentine, svi su jednako zaslužni. Ovo je i nagrada za igrače, stručni štab i sve u Argentini. Nikada nisam mogao ni da zamislim ovakvu karijeru, blagosloven sam svime što se desilo i nije bilo lako ostvariti ovo sve – istakao je Mesi i dodao:

TADIĆU, VRATI SE: Navijači Ajaksa skandirali kapitenu Srbije (VIDEO)

– Svih osam „Zlatnih lopti“ su posebne za mene, ali najvažniji su kolektivni trofeji i priznanja. Ne znam kada ću se penzionisati, ali znam da želim da nastavim da igram fudbal dokle god budem mogao – naglasio je Mesi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter