Izvor: Happy BSC Portal
27.10.2023 u 16:30
0

TADIĆU, VRATI SE: Navijači Ajaksa skandirali kapitenu Srbije (VIDEO)

Ne mogu da ga prežale.

Fudbaleri Ajaksa igraju katastrofalno ove sezone! Na pretposlednjem su mestu holandske Eredivizije, poslednji u svojoj grupi Lige Evrope, a slast pobede nisu osetili od 24. avgusta. Najvatrenije pristalice su više puta iskazivale nezadovoljstvo, a na duelu sa Brajtonom skandiralo se i doskorašnjem kapitenu, Dušanu Tadiću.

Naime, dok je sa razglasa Ameks stadiona išao čuveni hit „Freed from desire“, pristalice holandskog kluba pevale su svoju verziju posvećenu srpskom reprezentativcu: „Tadić on fire“.

Srpski fudbaler je ovog leta iz redova Kopljanika pojačao Fenerbahče i za razliku od tima iz Amsterdama beleži fenomenalne rezultate u dresu turskog velikana.

Tadić je u Ajaksu proveo pet godina, a u poslednjoj sezoni se našao na meti konstantnih kritika bivših fudbalera, a posebno je aktivan bio Vesli Snajder koji nije propuštao priliku da udari na kapitena, jednom prilikom je čak istakao da je ključ bolje igre tima odstranjivanje ofanzivnog veziste.

Možda i usled njegovih pritisaka Tadić je sam odlučio da je vreme da napusti Amsterdam, a već posle nepuna tri meseca nove sezone jasno je ko je bio upravu.

POSAO NIJE ZAVRŠEN: Dalić ostaje selektor Hrvatske

Dok Ajaks očekuju teški dani, Tadić i Fenerbahče gaze sve pred sobom. Imaju sve pobede (12) u dva takmičenja i dolazak srpskog reprezentativca bi mogao da velikanu iz Istanbula vrati šampionsku titulu prvu posle 2014. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter